Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 11:12

Буш переконував Ющенка не розпускати парламент - російські ЗМІ

Віктор Ющенко під час другого візиту до США постав перед складним вибором: якщо він розпустить парламент, то, напевне, Україна не отримає в грудні ПДЧ, вважають у Росії.

За короткий проміжок часу між двома візитами ситуація в Україні загострилася настільки, що навіть представники Вашингтону засумнівалися у надійності партнерства з офіційним Києвом.

Спочатку планувалося, що основною темою розмови Ющенка і Буша стане нова система колективної безпеки та включення до неї України: США послідовно відстоює ідею надання Києву права цього року підписати План дій щодо членства в НАТО (ПДЧ). Тому до Вашингтону з Президентом вилетіла велика делегація, пише російська "Независимая газета", повідомляє ІнозміГлавред.

Як пише видання, Віктор Ющенко вже після попереднього візиту до США пом"якшив свої заяви щодо можливого розпуску парламенту. Не виключено, що розмова з Бушем взагалі скасувала плани дострокових виборів в Україні, пише 4post.

Зараз ви читаєте новину «Буш переконував Ющенка не розпускати парламент - російські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути