Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2011 19:27

Бурджанадзе поскаржилась на відсутність демократії в Грузії

Бурджанадзе поскаржилась на відсутність демократії в Грузії

Лідер партії "Демократичний рух "Єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе стверджує, що в Грузії демократії немає. Про це вона розповідає в інтерв'ю LB.ua.

"На жаль, за межами Грузії дуже мало достовірної інформації про події у країні. Є гарний фасад - розповіді про"грузинське економічне диво", викорінення корупції і т.д. Насправді, за фасадом криються серйозні проблеми. Припускаю, в Україні теж може бути не все гладко, але в Грузії демократії немає взагалі", - заявила вона.

Також вона наводь результати останніх опитувань громадської думки, що проводився, зокрема, американським інститутом NDI. Дослідження показало: 44% опитаних громадян заявили, що демократії в країні немає, 17% вагалися з відповіддю, 39% сказали, що демократія є.

"Для країни, в якій сім років тому відбулася революція, ці цифри катастрофічні", - сказала Бурджанадзе. - Мені б не хотілося, щоб влада України допустила помилки, допущені владою Грузії - нехай навіть заради успішних реформ".

Нагадаємо, Ніно Бурджанадзе порадила нинішній українській владі у питаннях, що стосуються колишніх високих посадових осіб, бути дуже обережною, щоб у розслідуванні їхньої діяльності не було політичного підґрунтя, і щоб ніхто не був покараний тільки через інший політичний погляд.

Зараз ви читаєте новину «Бурджанадзе поскаржилась на відсутність демократії в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути