середа, 19 квітня 2006 15:41

Брюховецький не хоче брати участь у політичних протистояннях

Лідер виборчого списку блоку "Наша Україна" на виборах до Київської міської ради, президент Національного університету "Києво-могилянська академія" професор В"ячеслав Брюховецький заявив про складання повноважень депутата Київської міської ради. Він вважає неприпустимим перетворення вищого представницького органу столиці на арену для політичних конфліктів.

- Я свідомо відмовився від пропозиції увійти до парламентського виборчого списку Блоку "Наша Україна", оскільки не хотів брати участь у політичних протистояннях, котрі є неминучими у будь-якому парламенті. Я сподівався, що Київрада, яка покликана займатися конкретними питаннями життя та добробуту киян, буде вільною від політиканства, - розповів Брюховецький.

- Сподіваюся, що за допомогою киян мої колеги з фракції "Наша Україна" все-таки зможуть забезпечити стабільну і конструктивну роботу Київради на благо Києва, а я сприятиму їм у цьому як член Ради партії "Наша Україна, - сказав президент "НаУКМА", повідомляє прес-служба київської організації "Наша Україна".

Зараз ви читаєте новину «Брюховецький не хоче брати участь у політичних протистояннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути