вівторок, 14 травня 2013 18:27

Брюховецький: акція опозиції — можливість для кожного виступити проти дебілізації України

Брюховецький: акція опозиції — можливість для кожного виступити проти дебілізації України
В'ячеслав Брюховецький піде на акцію опозиції. Фото: radiosvoboda.org

Почесний президент Києво-Могилянської академії В'ячеслав Брюховецький підтримає фінальну акцію опозиції "Вставай, Україно!". Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Такі акції потрібні, бо влада, яка зараз в Україні, умовно переступила усі межі дозволеного в діяльності владних структур. Ця влада зневажає все населення України, у тому числі і своїх прибічників, вважає їх мало не бидлом, з яким можна робити усе, що захочеш. Я бачу, принаймні у гуманітарній сфері, що мета цього режиму дебілізувати народ, бо так ним легше управляти. Саме тому я підтримую цю акцію і піду на неї", - пояснив Брюховецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми від нього не відмовляємося" - Єфремов про антифашистський марш

У кожного українця знайдуться об'єктивні причини піти на цю акцію, вважає педагог.

"Причини піти на акцію різні: занепад економіки, піднесення на небувалий рівень корупції, елементарне хамство дуже багатьох чиновників. А вони ж, зрештою, найняті нами, щоби працювати для нас", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиціонери закликають людей вставати, а самі не хочуть"

Проте, одна акція протесту нічого не змінить у країні, вважає Брюховецький.

"Це просто нагадування уряду, що все це колись закінчується, коли уривається терпець народу. А далі українці просто не повинні давати робити себе ідіотами, усілякими методами боротися, щоб припинився цей "бєспрєдєл". Потрібно працювати і коригувати свою дійсність. Ця влада боїться людей, які працюють. Бо вони стають незалежними. А коли вони стоять у ролі прохачів, це дуже зручно", - підсумував науковець.

Нагадаємо, 18 травня у Києві відбудеться фінальна акція опозиції "Вставай, Україно!", на якій вимагатимуть відставки президента. Партія регіонів влаштовує альтернативний антифашистський мітинг у цей самий день.

Зараз ви читаєте новину «Брюховецький: акція опозиції — можливість для кожного виступити проти дебілізації України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути