Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2011 17:16

"Бронепоїзд" Кендзьора готовий поїхати з Ради

"Бронепоїзд" Кендзьора готовий поїхати з Ради

Народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" із 22-річним досвідом роботи у парламенті Ярослав Кендзьор заявив, що може відмовитись від подальших претензій на депутатське крісло у Верховній Раді.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua, відповідаючи на запитання, чи буде він висувати свою кандидатуру на наступних парламентських виборах 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендзьору шкода, що українців у ВР захищають лише кілька депутатів

"Скажу абсолютно чесно, як на сповіді: внутрішньо я уже визрів до того, що 22 роки у парламенті - з 1990 року по 2012 рік - це більш, ніж достатньо. Тому я готовий внутрішньо на цьому підвести риску", - зауважив Кендзьор.

Водночас, нардеп підкреслив, що публічно не поспішає про це заявляти, "бо всяке може трапитись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендзьор придумав для Януковича тест на президентську придатність

"Ще триває процес підготовки до виборів. А раптом потрібна буде моя допомога... І тому я, як у тих більшовиків: "Наш бронепоезд стоит на запасном пути", - пожартував Кендзьор.

Нагадаємо, раніше Кендзьор заявив, що у Верховній Раді лише його депутатська група "За Україну!" та ще представники "Нашої України" відстоюють інтереси українців.

"Якщо простежити діяльність депутатської групи "За Україну!" у парламенті, без перебільшення можна сказати, що окрім її членів та ще декількох депутатів від "Нашої України" - маю на увазі Андрія Парубія, Володю В'язівського і Карпука Володю - немає більше кому у ВР відстоювати суто українські пріоритети та ідеали", - відзначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Бронепоїзд" Кендзьора готовий поїхати з Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути