Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 14:12

Бродський: "Якщо Тимошенко не заспокоїться, я змушу її втекти до Англії"

Бродський: "Якщо Тимошенко не заспокоїться, я змушу її втекти до Англії"
Михайло Бродський попереджає лідера БЮТ Юлію Тимошенко, що компромат, яким він володіє, може змусити її емігрувати до Великобританії.

Про це Бродський заявив у коментарях до публікації на "Українській правді" його свідчень у Лондонському арбітражному суді.

"Я багато чого знаю. І якщо Юлія Володимирівна не заспокоїться зі своїм референдумом і іншими підлостями - я таке опублікую, що їй доведеться їхати жити до зятя, в Англію", - сказав Бродський.

Як відомо, Тимошенко виступила з ініціативою провести референдум, де б народ висловився відносно політреформи.

Обговорюючи тему, що він, будучи радником прем"єр-міністра, просив генпрокурора розібратися зі справою проти Коломойського, Бродський визнав, що займався закриттям кримінальної справи і проти Тимошенко.

"А як ви поставитеся до того, що я як член Комітету національного порятунку закривав кримінальну справу проти Тимошенко? Чи назвете ви це корупцією?", – відреагував Бродський.

"Так, до речі про Юлію Володимирівну. Чому вона дотепер не спростувала обвинувачень у корупції і не подала на мене в суд? Після того, як я прийшов на її прес-конференцію? І її про це чомусь ніхто не запитує", - зазначив Бродський.

"А я знову стверджую, що все сказане мною тоді – правда. І готовий прийти в суд, навіть Печерський, щоб у суді довести свою правоту. Навіть незважаючи на те, що в Юлії Володимирівни хороші адвокати Корнєйчук, Швець і, здається, уже навіть Пукшин", - додав він.

Бродський сказав, що "стверджував і стверджує, що Тимошенко – корупціонерка".

"Вона бреше, вона нікого не любить крім себе і свого крісла, а всі інші для неї – біомаса", - заявив політик.

Бродський також нагадав, що два роки тому назвав корупціонером номер один брата президента Петра Ющенка.

"Чому він на мене в суд дотепер не подав? Він був добрий слідчий, ніколи перший не нападав. Рятував з Вірою Іванівною Ківалова – за каблучку, передану в ресторані. Деталі запитаєте в Турчинова - у нього запис є", - сказав Бродський.

"Заодно запитаєте в Юлії Володимирівни, вона будинок купила в депутата СДПУ(о) за 5 мільйонів? І про те, як ремонт їй робив Олександр Грановський в обмін на закриття справ по Артеку", - додав він, пише Українська правда.




Зараз ви читаєте новину «Бродський: "Якщо Тимошенко не заспокоїться, я змушу її втекти до Англії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути