неділя, 02 травня 2010 14:20

Бродський припинить погрожувати Кужель за однієї умови

Бродський припинить погрожувати Кужель за однієї умови

Екс-голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель телефонує різним людям та просить їх вплинути на свого наступника Михайла Бродського, щоб той припинив звинувачування. Про це Бродський пише у своєму ЖЖ.

"Через різних людей вона просить припинити нашу дискусію. Я готовий це зробити, але за умови, що вона піде з посади зам голови партії "Сильна Україна" і не дискредитуватиме Сергія Тігіпка. Та і взагалі піде з публічної політики".

Говорить, що коли вона керувала Держкомпідприємництвом звідти крали гроші й вона знає скільки.

"Вона знає, що я провожу ревізію її діяльності, і не голослівно, а з документами в руках розповім, скільки десятків мільйонів гривень було вкрадено у бізнесу. Тому вона запускає спам в інформаційний простір. Навіть витягнула історію з того періоду, коли мене переслідували Кравченко і Кучма, а вона підтримувала останні видихи кучмізму в команді останнього. Тому я хочу нагадати їй, що ніяких кримінальних справ по банку "Денді" немає, інакше я б не міг обиратися".

Рекомендує Кужель бути обережнішою у висловлюваннях, бо він може "згадати" ще багато чого.

"Прем'єр заявив, що за правління Тимошенко в пісок пішло 100 млрд грн. Вважаю, що кожен член команди повинен нести відповідальність за це, у тому числі і пані Кужель. І не варто їй вдавати, що це її не стосується. Хочу порадити пані Кужель поберегти сили: бо окрім близьких знайомих і родичів інформація в прокуратуру може надійти і особисто на неї".

Також він пише, що Кужель просить закрити справу на колишнього директора ринку "Південь". Він підозрюється у крадіжці 5 млн грн. Бродській натякає, що Кужель отримувала частку цих грошей.

"Прокуратурою розшукується якийсь громадянин Мізін, син її друга або друг її сина. За одними даними, громадянин Мізін незаконно вивів з ринку "Південній" 3,5 млн грн, за іншими - 5 млн грн. У мене складається думка, що ви були у нього в частці, - звертається він до Кужель. - І не намагайтеся залякувати мене і намагатися вплинути через спільних друзів, а також через керівництво. Просто поверніть гроші і все. Також не розповідайте нікому, скільки залишилося комусь жити - це вже кримінал... тим паче, що я не боюся".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бродський припинить погрожувати Кужель за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути