вівторок, 29 травня 2012 22:50

Британський уряд радить фанатам їхати до України: заяви щодо расизму не відповідають дійсності

Британський уряд радить фанатам їхати до України: заяви щодо расизму не відповідають дійсності
Міністр спорту Великобританії Хью Робертсон закликав фанів підтримати збірну. Фото: morethanthegames.co.uk

Уряд Великобританії впевнений у тому, що англійські фани, які відвідають Україну під час першості континенту 2012 року з футболу, прекрасно проведуть час у нашій країні. На цьому наголосив міністр спорту Великобританії Хью Робертсон в ефірі телеканалу Sky Sports. На його переконання, усі коментарі щодо проблем із расизмом в Україні не відповідають дійсності. Про це повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

"Усі ці заяви абсолютно невірні. Моя порада всі фанатам – поїхати та підтримати команду, зробити все, щоб підтримати команду. Чим більшою буде підтримка, тим більше шансів збірна матиме на перемогу. Урядом, поліцією, міністерством закордонних справ було зроблено чимало роботи, яку багато хто не бачить. Тому моя порада кожному фанату – поїхати, гарно провести час, при цьому, звісно, необхідно поводитися належним чином", – заявив очільник британського спортивного міністерства.

Нагадаємо, британська компанія BBC зняла документальний фільм про українських і польських псевдовболівальників "ЄВРО-2012: стадіони ненависті", у якому показані факти расизму й насильству хуліганів у Польщі та в Україні. Головним винуватцем у відео показано саме Україну, а не Польщу.

У свою чергу директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин наголосив, що звинувачення України британськими ЗМІ в расизмі є дискредитацією Чемпіонату Європи з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Британський уряд радить фанатам їхати до України: заяви щодо расизму не відповідають дійсності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути