четвер, 15 листопада 2012 14:38

Бригинець розповів про варіанти об'єднання сил в парламенті

Бригинець розповів про варіанти об'єднання сил в парламенті
Олександр Бригинець. Фото: 24tv.ua

Новообраний депутат Верховної Ради від "Батьківщини" Олександр Бригинець розповів про варіанти об'єднання сил в парламенті до 2017 року.

Про це він сказав під час круглого столу.

"Якщо бути готовими, що парламент існуватиме до 2017 року, то після після 2015 року буде чергова конфігурація. Взагалі їх буде кілька. Перша — зараз, коли зроблять щось схоже на про-президентську більшість. До 2014 року цей парламент буде мігрувати до відверто опозиційного. Я впевнений, що частина ПР буде робити подвійні ставки, щоби врятувати ті залишки бізнесу, які існують", - сказав Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уколов: Лідером нашої фракції може бути тільки Тимошенко, а найкращий координатор — Кожем'якін

Також політик висловив думку, що після перемоги "певного президента" 2015 року, розклад сил в парламенті суттєво зміниться і згадав про помилки колишнього президента Віктора Ющенка: "Основною помилкою 2004 року було те, що після приходу опозиційного президента Ющенко не був змінений парламент. Він ніс на собі багато тягарів команди Кучми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація із 11 та 14 округами - юридично зрозуміла – екс-міністр юстиції

Бригинець сказав, що доля парламенту буде залежати від трьох чинників: "Від настроїв в самій громаді. Чим більш агресивною стане поведінка громади через погіршення економічного стану, то більш опозиційно будуть поводити себе мажоритарники. Друге — це наскільки швидко буде формуватися група в ПР, яка підтримуватиме іншого президента. Вона формується, але ми її ще не бачимо. А щодо змін в Кабміні, то лава запасних у влади — дуже коротка. В немає іншого виходу, як тасувати людей місцями, або залучати напіввідомих професіоналів".

Зараз ви читаєте новину «Бригинець розповів про варіанти об'єднання сил в парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути