понеділок, 25 лютого 2019 18:41

БПП оголосив бойкот через слова Авакова

БПП оголосив бойкот через слова Авакова
БПП візьме участь у голосуванні безпекових законопроектів. Фото: УНІАН

Фракція "Блоку Петра Порошенка" не буде голосувати за законопроекти, якщо міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не спростує чи не підтвердить свої слова про тотальний підкуп виборців з боку штабу чинного президента.

На цьому наголосив керівник фракції БПП Артур Герасимов після засідання фракції.

"Жодного доказу відносно нашої команди не було. Тому фракція прийняла рішення: ми вимагаємо термінового спростування або негайної публікації всіх доказів, які є в наявності... До моменту, поки не будуть спростовані ці політично заангажовані заяви або не будуть надані докази, наша фракція у вівторок не буде голосувати жодне питання, окрім законопроектів, які стосуються національної безпеки та оборони", - сказав Герасимов.

"Не може бути такого, що політичні фігури, які стосуються Кабінету міністрів, виходять і безпідставно звинувачують", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко: істерикою Порошенка я задоволена повністю

Глава МВС Арсен Аваков анонсував проведення обшуків у справі про тотальний підкуп виборців з боку штабу Петра Порошенка. За його словами, підкуп ведеться за рахунок держбюджету. Всього на такі "сітки" виділено півтора мільярда гривень. Справу відкрили за заявою Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «БПП оголосив бойкот через слова Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути