Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2019 11:42

"Борці з нацизмом" і "опоблоківці": Майкл Щур показав кандидатів партії Зеленського

"Борці з нацизмом" і "опоблоківці": Майкл Щур показав кандидатів партії Зеленського
Майкл Щур розповів про кандидатів партії "Слуга народу".

Серед кандидатів на парламентських виборах від партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського є "опоблоківці" і прихильники Радянського Союзу. Про це йшлося у програмі телеведучого Майкла Щура.

"Партія, яка мала рейтинг 40% ще до оголошення списку депутатів. Серед кандидатів багато громадських активістів та цілком достойних людей.

Але кого цікавлять достойні. Давайте поговоримо про "всесвітньо відомого медіа-менеджера" Олександра Ткаченка - генерального продюсера телеканалу "1+1" олігарха Коломойського. Здається у партії настільки намагаються не афішувати жодних зв'язків із Коломойським, що навіть якби він був у самому списку, його б назвали "всесвітньо відомим мандрівником", який щойно повернувся до України", - йдеться у сюжеті.

"Ще один працівник "1+1" піде від "Слуги народу" у мажоритарному окрузі. Олександр Дубінський - журналіст і "борець з нацизмом", - продовжують ведучі і нагадують слова Дубінського "Слава Україні Героям слава! Это приветствие по-сути является нацистским".

"І ось пан Дубінський, який відкрив світу очі на сутність привітання "Слава Україні" сидить в залі з "купою нацистів", як він їх називає, і не залишає зали, коли президент Зеленський звертається до присутніх, як справжній "фюрер", - потролив Майкл Щур.

"Цікаво, чи обдурила Володимира Зеленського ось ця політологиня Анастасія Рагімова, колишня Даниленко, яка також оселилася у списку. Ось вона виступає на з'їзді "Опоблоку" 2014 року.

І не менш цікаво, чи обдурив пана Зеленського інший кандидат - "блогер-графоман" Макс Бужанський, який балотуватиметься у Дніпрі. Можливо, пан Зеленський та його команда не знали, що цей кандидат відкрито виступав та виступає проти Майдану. І неодноразово називав себе багаторічним прихильником Партії регіонів. Може вони не знають, що він досі ностальгує за Радянським Союзом?", - йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Номер 30 у списку партії Порошенка стала зіркою інтернету

21 травня президент Володимир Зеленський опублікував указ про розпуск парламенту. Позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Народних депутатів обиратимуть за змішаною системою — 225 за списками, іншу половину у мажоритарних округах, за виключенням округів в окупованих Росією районах Донецької та Луганської областей та Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Борці з нацизмом" і "опоблоківці": Майкл Щур показав кандидатів партії Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути