Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 15:00

Бондаренко розповів, хто "кришує" Довгого

Бондаренко розповів, хто "кришує" Довгого

"Бютівець" Володимир Бондаренко вважає голосування за висловлення недовіри секретарю Київської міської ради Олесю Довгому розіграшем.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами депутата, Довгий убезпечив себе підтримкою влади через одруження на дочці "регіоналки" Ірини Горіної та співпрацею свого батька із Партією регіонів.

"Це дійство було схоже на те, як віце-спікер Адам Мартинюк проводив у Верховній Раді голосування за його відсторонення за те, що він назвав одного з депутатів салагою. У залі є ситуації, коли швидко, без підготовки ставиться подібне питання, щоб провалити його. По Довгому відбулося щось подібне. Олесь чітко знає, що у нього є необхідна кількість людей, які його підтримають. Тому що свого часу вони отримали величезні земельні наділи або інші преференції, які через нього вирішувалися", - зазначив Бондаренко.

"Якби влада хотіла, будь-який слідчий міг би порушити кримінальну справу проти Довгого і пред'явити йому все те, що він, як ведучий на сесії, голосував без підготовки, з голосу. Там сотні питань. По цьому є стенограми. Довгий – це людина, яка перетворила Київ в годівницю для себе та своїх друзів. Не працюючи практично ніде за своє життя, він зараз є мільярдером", - зауважив "бютівець".

Політик вважає, що секретар Київради буде на посаді, скільки захоче Янукович, який в будь-який момент може дати завдання прокуратурі та міліції посадити його, що буде здійснено за 15 хвилин.

Нагадаємо, Київська міська рада не підтримала пропозицію про висловлення недовіри секретарю ради Олесю Довгому.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко розповів, хто "кришує" Довгого ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути