четвер, 18 вересня 2008 09:18

Богословська відхрестилася від слів Януковича про незалежність Абхазії

Партія регіонів не наполягала на визнанні незалежності Абхазії і Південної Осетії.

Про це заявила народний депутат від цієї політичної сили Інна Богословська в ефірі "5 каналу".

За її словами, партія не стверджує, що потрібно визнати незалежність невизнаних республік, а лише закликає звернути увагу на ситуацію, що склалася після визнання Заходом незалежності Косово.

Вона переконана, що зараз потрібно сідати за стіл переговорів в міжнародному форматі. Парламентарій відзначила, що визнання Косово відкрило "ящик пандори" і може спровокувати подальші самопроголошення окремих територій.

Богословська припустила, що через декілька місяців яка-небудь територія Іспанії ухвалить рішення про незалежність, через пару років те ж трапиться в Індії. На її думку, необхідно на міжнародному рівні вирішити проблему, що створилася.

Нагадаємо, на думку лідера Партії регіонів Віктора Януковича, необхідно визнати незалежність Південної Осетії і Абхазії - це логічне продовження процесу, розпочатого західними країнами щодо визнання незалежності Косово.

"Як відноситися зараз до того факту, що Росія визнала незалежність Південної Осетії і Абхазії, народи яких висловилися за незалежність? Треба діяти без подвійних стандартів: треба вчинити так само, як вчинив Захід щодо проголошення незалежності Косово. Вважаю, що Україна повинна прийняти волевиявлення народів Південної Осетії і Абхазії і визнати їх незалежність", - заявив він, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Богословська відхрестилася від слів Януковича про незалежність Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути