четвер, 12 лютого 2009 08:28

Богословська матюкалась на РНБО?

Богословська матюкалась на РНБО?

Депутат від БЮТ Сергій Пашинський заявив, що президент Віктор Ющенко "дискредитував важливий конституційний орган – Раду нацбезпеки та оборони".

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"За 4 роки президентства Ющенка він дискредитував саму посаду президента, дискредитував державні нагороди, роздаючи їх своїм фаворитам направо і наліво. І вчора він дискредитував дуже важливий, з моєї точки зору, колегіальний конституційний орган – РНБО", - зазначив депутат.

Коментуючи відмову міністра палива та енергетики Юрія Продана брати участь у засіданнях РНБО, Пашинський сказав: "Реакція міністра – це реакція нормальної, освіченої, вихованої людини, яка не хоче брати участь в шоу".

"Я, після РНБО, мав розмову з Проданом, і він був шокований. Він був вражений тим базарним, навіть нижче базарного, рівнем. Вживалися і президентом і новою фавориткою президента, пані Богословською, слова такі, що навіть нормальні люди в перепалці не вживають", - підкреслив депутат.

Учора міністр палива та енергетики Юрій Продан висловив здивування з приводу виступу народного депутата Інни Богословської на засіданні РНБО. За його словами, вона взагалі не мала бути присутня там, тому що не є членом РНБО.

Продан вважає, що Богословська потрапила на засідання тому, що вона вважається близькою до "Росукренерго".

Він наголосив, що був шокований її виступом, тому що він складався з тотальної лайки і погроз. "Порядна жінка так говорити не може", - сказав Продан.

Він також звернувся до членів уряду із закликом припинити брати участь в засіданнях РНБО.

"Ходити туди – це значить зневажати себе, свою мораль, честь і гідність. А по-друге, це значить бути співучасником підготовки рішень, які не мають ніякого відношення до захисту національних інтересів України", - наголосив міністр.


За матеріалами: Українська правда, Форпост.
Зараз ви читаєте новину «Богословська матюкалась на РНБО?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути