вівторок, 02 вересня 2008 09:59

Богатирьову вигнали з ПР через майбутню президентську кампанію

Народні депутати від Партії регіонів стверджують, що причиною виключення Раїси Богатирьової з партії стала не тільки особиста образа, нанесена Віктору Януковичу, але і підготовка до президентської виборчої кампанії.

Народний депутат Михайло Чечетов пояснив це передвиборною чисткою всередині Партії регіонів.

"Чим ближче до президентських виборів, тим чистіше повинна бути ідеологічна платформа партії", - заявив Чечетов і додав, що рішення щодо Богатирьової політрада Партії регіонів прийняла одноголосно і без пропозицій застосувати до секретаря РНБО м"якшого виду партійного стягнення, наприклад догани.

У багатьох регіонах виключення Богатирьової сприймуть позитивно

У партії впевнені, що "виключення Раїси Богатиревой, швидше за все, не вплине на ті політичні процеси, які відбуваються між Партією регіонів і пропрезидентськими політичними силами".

"Партія нічого не втрачає - в багатьох регіонах виключення пані Богатирьової сприймуть позитивно", - вважає народний депутат Василь Горбаль, пише "Коммерсант-Україна".

Як повідомлялося, політрада Партії регіонів виключила з політради партії, а також і з лав секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїсу Богатирьову.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьову вигнали з ПР через майбутню президентську кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути