вівторок, 03 червня 2008 12:58

Богатирьова не підтвердила призначення Грищенка Послом

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) не підтверджує інформацію про призначення Костянтина Грищенка Послом України в Російській Федерації. Про це РаїсаБогатирьова заявила в інтерв"ю журналістам у вівторок.

"Я не можу підтвердити таку інформацію", - зокрема, сказала Богатирьова.

Разом з тим, Богатирьова повідомила, що зараз РНБО активно працює над новою структурою ради. За її словами, таке доручення дав Президент близько півтора місяців тому.

"Зараз з"явилися зміни в законодавстві, - зокрема, в Законі про Кабінет Міністрів, - і нам дійсно необхідно переформатувати свої внутрішні резерви і ресурси, збудувати нову структуру роботи апарату. Ми цим займаємося. До кінця тижня буде готовий варіант, який ми розглянемо в закритому режимі і доповімо Президентові", - сказала Богатирьова.

При цьому вона додала, що Грищенко теж активно займається цією роботою.

Нагадаємо, сьогодні російська преса з посиланням на джерело в російському зовнішньополітичному відомстві повідомила, що новим Послом України в Російській Федерації призначений заступник Секретаря РНБО України Костянтин Грищенко. Москва нібито дала свою згоду на кандидатуру Грищенка, який займав пост глави МЗС України в уряді Віктора Януковича, повідомляє ЛІгабізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова не підтвердила призначення Грищенка Послом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути