четвер, 20 вересня 2007 16:41

Богатирьова таємно полетіла в Париж

Сьогодні в кулуарах Верховної Ради обговорюють зникнення лідера фракції Раїси Богатирьової, яка з початку вересня не з`являється на публіці, скасовуючи прес-конференції і не відвідуючи засідання парламенту, повідомляє Остров з посиланням на Новий Регіон.

Як відомо, на початку вересня представники Партії Регіонів заявили, що Богатирьовій було зроблено вдома операцію через флюс, що запалився, проте пообіцяли, що вже незабаром політик повернеться до роботи.

Проте, заплановану на 5 вересня прес-конференція Богатирьової було скасовано, і вона досі не з`являлася на публіці.

"Вона перебуває на лікарняному", – заявив сьогодні в Києві журналістам регіонал Василь Кисельов.

Тим часом, в кулуарах Верховної Ради журналісти сьогодні активно обговорювали звістку про те, що колеги-телевізійники бачили Богатирьову у віп-залі аеропорту "Бориспіль". Знімальна група прибула туди для роботи над репортажем про прибуття до Києва іноземних політиків на саміт УКРАЇНА-ЄС, проте несподівано в залі зустріли Богатирьову.

Після цього журналісти з`ясували, що у той час з Києва був тільки один рейс – до Парижу, куди, вочевидь, і відправилася Богатирьова. Про те, що робить один з лідерів Партії Регіонів за кордоном напередодні дострокових виборів, досі не відомо, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова таємно полетіла в Париж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути