вівторок, 02 вересня 2008 08:11

Богатирьова пояснила, чому Україні потрібно в НАТО

Богатирьова пояснила, чому Україні потрібно в НАТО
Україна сьогодні повинна шукати реальні шляхи захисту від можливої російської агресії. Про це заявила Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Раїса Богатирьова в інтерв"ю "Голосу Америки".

Одним з таких шляхів, на її думку, є приєднання України до Плану дій щодо отримання членства (ПДЧ) в НАТО.

"Події в Грузії засвідчили, що якщо країна не залучена в загальну організацію безпеки, то навіть існуючі заходи міжнародної безпеки не можуть бути адекватними в цій країні, оскільки вона залишається наодинці з проблемою", - відзначила Секретар РНБО.

"І це є відповідь для України на питання: або продовжувати надалі коливатися, або прискорити визначений законодавчо рух країни, зробити всі необхідні на цьому шляху реформи, щоб гарантувати безпеку, територіальну цілісність країни, єдність поглядів суспільства в цих питаннях", - підкреслила Богатирьова.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін заявив, що Росія визнає кордони України, і говорити про те, що метою РФ може бути Крим, - провокаційно, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова пояснила, чому Україні потрібно в НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути