Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2021 07:48

Блокування каналів Медведчука: в МВС попередили про силові провокації

Блокування каналів Медведчука: в МВС попередили про силові провокації
У МВС попередили про загрозу силових провокацій через санкції проти телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK. Фото: apostrophe.ua

В Україні можливі силові провокації у зв'язку з блокуванням проросійських телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK.

Оперативна інформація про можливі спроби дестабілізації надходить до МВС протягом останньої доби, заявив радник міністра України Зорян Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube офіційно попросять закрити канали Медведчука

"Нам надходить оперативна інформація про можливі спроби дестабілізації ситуації, шляхом здійснення силових провокацій, а також розпалювання ворожнечі та громадянського протистояння з боку зовнішніх і внутрішніх деструктивних сил", – повідомив Шкіряк.

Підрозділи МВС готові до захисту територіальної цілісності і збереження внутрішньої стабільності в Україні. І міністерство застерігає можливих ініціаторів і організаторів від подібних злочинних сценаріїв.

Голдинг "Новини" об'єднує телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK, що формально належить бізнесменові, нардепу від партії "Опозиційна платформа - За життя" Тарасові Козаку. Реальний контроль над медіаресурсом приписують голові політради цієї партії, нардепу Вікторові Медведчуку. 2 лютого президент Володимир Зеленський наклав санкції на Тараса Козака терміном на 5 років. Вони передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі країни, зупинення виконання фінансових зобов'язань, ліцензій та інших дозволів, наявність яких є умовою для здійснення певного виду діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Блокування каналів Медведчука: в МВС попередили про силові провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути