четвер, 29 грудня 2011 11:59

Блогери розкрили черговий факт жирування влади Януковича за держрахунок
12

Народний депутат від "Народної самооборони" Володимир Ар'єв може подати запит до Генпрокуратури з приводу забудови біля Маріїнського парку у Києві.

Зокрема, йдеться про підтвердження інформації щодо побудови вертолітного майданчику у центрі столиці.

Блогери з посиланням на одного з учасників будівництва, який "через побоювання за свій заробіток і здоров'я дітей побажав залишитися невідомим", пишуть, що чутки про вертолітний майданчик правдиві.

"Судячи з представлених секретних креслень на останньому поверсі розміщуватимуться два вертольоти. Але чи тільки вони?" - зазначають блогери.

За їхніми даними, сам об'єкт має досить нейтральну назву. Вони припустили, що це необхідно для того, щоб "не викликати справедливого народного гніву на випадок витоку інформації".

"Зверніть увагу на фразу "Об'єкт № 1". Яка цинічна назва, ніби зійшла вона зі сталінських директив про секретні військові об'єкти!" - наголосили дослідники.

"Залишається тільки дивуватись, як вистачає нахабства для того, щоб вкласти цей бетонно-скляний монстр посеред незайманого парку на дорогих серцям усіх киян дніпровських схилах!" - обурились активісти.

"Заборонивши народу шукати єдину втіху у безрадісному житті через примарну можливість виграшу, вищі чиновники самі не соромляться розважатись азартними іграми", - відзначили блогери, вказуючи на наявні у списку приміщень забудови сцени, диско-бару, покер-клубу, більярдної, сигарної, банкетної зал, а також танцмайданчику, лаунж- та суши-барів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розповів, як йому важко живеться

"Чи це потрібно будувати за кошти держбюджету, при тому що мільйони дітей туляться у тісних дитячих садках, мерзнуть у неопалюваних школах, недоїдають у дитячих будинках?" - поцікавились блогери.

Також вони звернули увагу на машини, наведені на кресленнях урядового гаража.

"Такі автомобілі можуть дозволити тільки вони, можновладці, при всьому тому, що такий автомобіль коштує як тисяча зарплат простого українця", - наголосили дослідники.

"Ось і тема для першого запиту у новому році. Якщо це підтвердиться - увесь склад Кабміну можна шикувати на автоподорож в СІЗО", - наголосив у свою чергу депутат Ар'єв.

Зараз ви читаєте новину «Блогери розкрили черговий факт жирування влади Януковича за держрахунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути