неділя, 24 листопада 2013 12:10

Близько 7 тисяч мітингувальників рушили в бік Європейської площі
16

Фото: Фото: Людмила Парасківа

Біля Червоного корпусу Київського національного університету зібралися організатори та учасники акції "Народного віче", яка має відбутися сьогодні на Європейській площі о 13.00.

Навпроти головного корпусу університету та біля пам'ятника Тарасові Шевченку з'їхалися агітаційні машини, з яких лунають заклики "звільнитися від панування режиму Януковича" та підтримати євроінтеграційний курс України.

Тут зібралося близько семи тисяч людей з різних міст України, серед них люди з Донецька, Херсона, Вінниці, Львова, Миколаєва та інших міст. На деяких мітингуючих стрічки у вигляді прапорів України та ЄС, дехто ще тримає в руках колоски, пов'язані стрічками у національних кольорах.

"Ми маємо розхитувати, нагнітати революційну ситуацію в країні. Люди реально зможуть своєю силою заставити цю владу направити на шлях розвитку країну в сторону Європи. Це буде підстава для людей революційним шляхом вирішувати свої питання в Україні", - сказав лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Наразі колона повільно рушила бульваром Шевченка, її очолили лідери опозиції, а також народні депутати Олександр Турчинов, В'ячеслав Кириленко, Сергій Соболєв, Андрій Мохник, Леонід Ємець. Натовп вигукує гасло "Банду геть!".

Зараз ви читаєте новину «Близько 7 тисяч мітингувальників рушили в бік Європейської площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути