середа, 21 вересня 2022 16:21

"Блеяння маніяка-диктатора" – Порошенко жорстко відповів на заяви Путіна

Автор: eurosolidarity.org
  Петро Порошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради закликав виключити Росію з Радбезу ООН і негайно надати Україні План дій щодо членства в НАТО.
Петро Порошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради закликав виключити Росію з Радбезу ООН і негайно надати Україні План дій щодо членства в НАТО.

Петро Порошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради закликав виключити Росію з Радбезу ООН і негайно надати Україні "План дій" щодо членства в НАТО.

"Сьогодні, у день Другої Пречистої та Міжнародний день миру, маніяк-диктатор виголосив своє "блеяння". Що змусило його це зробити? Єдність і мужність українського народу. Мужність і героїзм Збройних сил України. Світова коаліція на підтримку України, яка демонструється нашими партнерами. І безпорадність збройних сил Російської Федерації, яких перемололи Збройні сили України на території України в наших операціях", – констатує п'ятий президент.

"Вони вимушені мобілізувати зеків, ґвалтівників, "опущених". Ці всі теж зламалися – несіть нових. І вони оголошують мобілізацію", – зазначає Петро Порошенко.

"Ми впевнені в тому, що це також і потужний меседж для росіян, які мають зрозуміти: це не якась "воєнна операція", це повноцінна війна, за яку вони заплатили і ще заплатять", – наголосив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Просуваємося вперед" – Кім розповів про успіхи ЗСУ на півдні

Він закликав західних союзників дати Україні ще більше зброї та фінансової допомоги, а також посилити санкції проти Росії.

"ООН – вилучіть Росію з Ради безпеки. НАТО – прийміть Україну в члени НАТО, дайте "План дій" щодо членства", – говорить Петро Порошенко.

"Путін! Врешті-решт забирайся геть з України!" – сказав Петро Порошенко.

Президент Росії Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію в Російській Федерації. Про це заявив у своєму зверненні до народу, яке транслювали 21 вересня федеральні канали.

Призову на військову службу підлягатимуть лише ті громадяни, які зараз перебувають у запасі. І насамперед ті, хто проходив службу в лавах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід, сказав диктатор.

Указ про "посилення мобілізаційних заходів" вже підписаний. Діяти починає від 21 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Блеяння маніяка-диктатора" – Порошенко жорстко відповів на заяви Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути