вівторок, 17 грудня 2013 12:59

Бізнес Азарова страждає через Євромайдан

Бізнес Азарова страждає через Євромайдан
Олексій Азаров Фото: lb.ua

Авіакомпанія Air Onix, яку учасники ринку пов'язують з сином прем'єр-міністра Миколи Азарова Олексієм, з учорашнього дня припинила виконання рейсів за маршрутом Київ-Донецьк.

У повідомленні для преси авіаперевізник пояснив це малим завантаженням на маршруті, яке викликано "політичною та економічною ситуацією в країні", а також ремонтом одного з трьох Boeing 737. У минулу середу перевізник вже скасовував рейс з Києва до Братислави, а в суботу та неділю з Сімферополя до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи-"регіонали" обурюються роботою уряду Азарова - ЗМІ

"Із середини листопада по кінець грудня в авіації часто буває зниження активності, але компанія не розраховувала, що відтік пасажирів буде настільки великим", - розповів заступник генерального директора Air Onix з продажу та маркетингу Євген Хайнацкий.

За його словами, завантаження на деяких рейсах складало 30 пасажирів, а літаки перевізника вміщають 142-162 крісла. Пасажирам скасованих рейсів запропонували грошову компенсацію або перенесення рейсу.


Зараз ви читаєте новину «Бізнес Азарова страждає через Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути