Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 14:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Біля Печерського райсуду з'явилося місце поклоніння Тимошенко
24

Фото: Фото: Андрій Шматов

У Києві триває мітинг біля Печерського районного суду, де відбувається судовий процес над колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Сьогодні там зібралися близько близько 400 осіб. За даними ГУ МВС столиці, серед них 100 її прихильників і 300 людей, які підтримують Олега Калашнікова з "Загальновійськового союзу".

Тимошенко в автозаку привезли до Печерського райсуду близько 8-ї години. Демонстранти, які її підтримують, скандували "Юля! Юля!". 

Зранку правопорядок забезпечували 50 співробітників міліції. Згодом на Хрещатику стояли вже близько 30 автобусів з бійцями внутрішніх військ і близько 15 автобусів на вулиці Богдана Хмельницького.

У той же час, на вулиці Хрещатик з'явилися цивільні приймальні практично всіх депутатів партії "Батьківщина", а також приймальні партії Арсенія Яценюка "Фронт змін" і партії Анатолія Гриценка "Громадянська позиція".

Близько 13-ї години у дворі Печерського райсуду відбулася словесна перепалка між "бютівцем" Сергієм Пашинським і групою, одягнених у футболки з написом "Люди в чорному".

Останні тримали плакат: "Тарганна революція 2011. Початок революції 24.06. - кінець - дихлофос". За кілька метрів від пікету лежав гумовий тарган.

У свою чергу Пашинський підійшов до цих людей і спробував вирвати у них плакат зі словами: "Хто вас сюди запустив? Ви повинні бути затримані міліцією і нести адміністративну відповідальність".

Депутат закликав на допомогу міліцію. У двір суду зайшли кілька представників спецпідрозділу "Беркут". Після цього інцидент був вичерпаний. Депутат пішов.

Станом на 14-ту годину "Люди в чорному" продовжили протестувати у дворі суду.

Зараз ви читаєте новину «Біля Печерського райсуду з'явилося місце поклоніння Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути