вівторок, 04 січня 2011 16:19

Біля обкому КПУ у Запоріжжі посилять охорону

Біля обкому КПУ у Запоріжжі посилять охорону

Організація "Тризуб" ім. Степана Бандери не буде брати на себе відповідальність за підрив пам'ятнику Йосипу Сталіну у Запоріжжі. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав перший заступник головного командира "Тризуба" Андрій Тарасенко.

Він зауважив, що голову пам'ятнику Сталіну відрізали активісти організації, але міліція з цього приводу з ними не зв'язувалась. "Тому що, я так розумію, комуністи не подавали заяву. Відповідальність за підрив пам'ятнику брати на себе не будемо, бо до того ми не причетні. Це нелогічно – відрізати голову, а потім підривати", - додав Тарасенко.

У свою чергу другий секретар Запорізького обкому КПУ Олександр Зубчевський зазначив, що для комуністів немає значення назва організації, яка підірвала пам'ятник, бо у них одна сутність, хоч і різні назви. "Вони із однієї ями націоналізму та неофашизму. Для нас вони представники однієї ідеології. В даному випадку ми говоримо, що це справа тих, хто є послідовниками Степана Бандери, Романа Шухевича та Адольфа Гітлера", - наголосив він.

"Ми написали відповідну заяву у правоохоронні органи, адже відбувся терористичний акт. Всі зобов'язання державної служби охорони, які поруч чергують, показали неефективний результат. Те ж роблять правоохоронні органи. Це не перший випадок вандалізму пам'ятників радянської епохи. У 2009 році підпалили Жовтневий районний комітет. Але справу спустили на гальма. Те ж саме тут, тому у нас немає ілюзій. Ми будемо розраховувати на свої власні сили у питанні захисту власності обкому партії. Тому зараз ми будемо захищатися у тому числі й зброєю – посилимо охорону", - додав Зубчевський.

Зараз ви читаєте новину «Біля обкому КПУ у Запоріжжі посилять охорону ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути