Ексклюзиви
субота, 02 березня 2013 18:51

Біля Гостинного двору Іллєнко побачив орків та гоблінів

Біля Гостинного двору Іллєнко побачив орків та гоблінів
Андрій Іллєнко Фото: ipress.ua

У Гостинному дворі потрібно відкрити культурно-просвітницький центр, а не чергову "барахолку". За словами народного депутата України від "Свободи" Андрія Іллєнка, торговий центр на Контрактовій площі знищить історичний дух площі та стане ще одним центром "жлобізма" в місті.

Про це він розповів на мітингу сьогодні біля Гостинного двору. Ільєнка вразила кількість міліціонерів, яка охороняла сьогоднішній мітинг.

"Коли спускався з Андріївського узвозу, побачив що навколо Гостинного двору десятки автобусів "Беркуту", ходять якісь люди в чорному. Незрозуміло хто це — чи міліція чи приватна охорона. Це якісь орки чи гобліни. Абсолютно незрозуміло, від кого вони захищають Гостинний двір - від митців, музикантів? Тут говорили про Толкієнську тему, так цими орками керують не назгули, а звичайні жлоби. А самий головний жлоб є з Єнакієво, який зараз перетворює всю країну в епіцентр жлобізма, дибілізма, шансону та попси. У нас вже країна - суцільна барахолка. Країна, що нічого вже не виробляє. Куди не піди - всюди торгують, і тут хочуть ще одну барахолку звести. У нас що мало торгових центрів, базарів? Чому ми маємо тут будувати цей центр. Хочу, щоб тут був культурний центр для людей, для їх розвитку. Хочу щоб тут далі була Могилянська академія, а не овочевий склад, бо вони теж захочуть зробити з неї щось", — сказав він.

Нагадаємо, учора партія "Свобода" запропонувала всім опозиціонерам підтримати народного депутата Андрія Іллєнка, як єдиного кандидата на посаду мера від опозиції. На думку "свободівців" у нього є достатньо досвіду для боротьби проти провладного кандидати. Іллєнко є наймолодшим народним депутаттом України. Він був обраним у столичному 215 мажоритарному окрузі.

Зараз ви читаєте новину «Біля Гостинного двору Іллєнко побачив орків та гоблінів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути