Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2011 14:02

Біля Борисполя Mercedes на великій швидкості влетів у автобус
11

13 липня в селі Гора Бориспільського району близько 20:40 зіткнулися автобус ЛАЗ і Mercedes.

Від очевидців вдалося дізнатися як розгорталися події трагедії. Завантажений пасажирами автобус рухався по центральній вулиці від Бориспільської траси, виконуючи вечірній рейс. Раптово з провулка в кілька разів перевищуючи, допустимий в населеному пункті, швидкісний режим на центральну вулицю вилетів Mercedes. Автомобіль протаранив автобус, від удару якого, винесло на пішохідну зону. Далі ЛАЗ протаранив електроопору і повністю зім'яв огорожу території магазину. Кілька жінок з дітьми встигли відскочити убік, щоб не потрапити під колеса автобуса. Mercedes в свою чергу втративши управління врізався у відбійник. П'ять пасажирів автобуса отримали тяжкі травми, ще близько десяти відбулися синцями та забоями.

Водій Mercedes після зіткнення вискочив з машини і втік з місця ДТП, в цьому йому допоміг Porsche Cayenne, який приїхав майже відразу на місце аварії. Також від очевидців стало відомо, що раніше ці дві машини вже влаштовували гонки.

Через деякий час на місце ДТП прибула машина швидкої допомоги. На жаль, на значну кількість постраждалих прибула лише одна карета швидкої допомоги, вона ж і забрала всіх постраждалих в Бориспільську районну лікарню.

Коли "швидка" від'їжджала, то більше вона схожа була на переповнену маршрутку.

Зараз ви читаєте новину «Біля Борисполя Mercedes на великій швидкості влетів у автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути