Ексклюзиви
субота, 15 березня 2014 13:22

Більше 5 тисяч жителів Магадану, незважаючи на мороз, вийшли підтримати Крим і Україну
8

Фото: Фото: magadanmedia.ru

На мітинг на підтримку жителів України і Криму, який відбувся сьогодні, 15 березня, в російському Магадані, не дивлячись на сильні морози, вийшло понад 5 тисяч осіб.

Про це повідомляє censor.net.ua.

"Вони (організатори - Ред.) заявили про участь у мітингу 3 тисяч осіб, однак реально прийшло більше 5 тисяч. І це незважаючи на міцні морози, які стоять зараз на Колимі", - зазначає представник уряду Колими.

Організаторами мітингу виступила громадська організація "Бойове братство" і регіональна українська національно-культурна автономія "Колима - Славутич".

Повідомляється, що учасники мітингу тримали в руках плакати з написами "Фашизм не пройде", "Магаданці за мир і злагоду в Україні", "Солідарні з Кримом", "Крим в образу не дамо".

"На Колимі живе дуже багато українців, тому все, що відбувається в Україні сприймається близько до серця. У регіоні зараз готові прийняти охочих переселитися. У нас діє програма "Надання сприяння добровільному переселенню в Магаданську область співвітчизників, що проживають за кордоном", в рамках якої людям допомагають з придбанням житла та працевлаштуванням", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо також, що масові акції проти війни з Україною проходять в багатьох містах Росії - Москві, Єкатеринбурзі, Самарі, Санкт-Петербурзі. Зокрема, в російській столиці за різними оцінками зібралося кілька десятків тисяч мітингуючих, в Єкатеринбурзі - 600 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Більше 5 тисяч жителів Магадану, незважаючи на мороз, вийшли підтримати Крим і Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути