Ексклюзиви
середа, 11 жовтня 2006 16:37

Білоруському опозиціонерові загрожує смертна кара

В Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю по Вітебській області Білорусі допитали одного з лідерів руху "Молодий фронт" Павла Красовського, якого підозрють у причетності до 2-х вибухів у Вітебську у вересні минулого року.

Як підозрюваного Красовского можуть утримувати в ізоляторі тимчасового утримання протягом 10 днів. За цей час його адвокати мають намір спростувати всі звинувачення на адресу свого підзахисного.

Згідно з Кримінальним кодексом Білорусі, замах на вбивство передбачає страту. Молодіжного активіста Красовского слідство підозрює в організації вибухів 14 і 22 вересня 2005 року у Вітебську. Тоді поранення різного ступеня отримали більше 50 людей. Протягом року прізвище Красовского жодного разу не фігурувало в справі про вибухи, і, як стверджують його однодумці, у дні подій він знаходився за кордоном (про це свідчать і штампи в паспорті), повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Білоруському опозиціонерові загрожує смертна кара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути