четвер, 30 серпня 2018 10:43

Білецький задекларував мільйонний подарунок від батька

Білецький задекларував мільйонний подарунок від батька
Андрій Білецький за минулий рік заробив 463,7 тис. грн. Фото: nv.ua

Народний депутат і лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький отримав у подарунок від батька земельну ділянку вартістю майже 1,7 млн грн.

Таку інформацію він вніс в електронну декларацію.

Білецький повідомив, що батько Євгеній подарував йому 6,17 сотки землі у Харкові. Її вартість нардеп вказав у 1 688 500 грн.

Це був подарунок на день народження, яке політик святкував 5 серпня. Про це він сам розповів "Українській правді".

"Я отримав у подарунок від батька земельну ділянку на честь дня народження 5 серпня. Цю ділянку він придбав ще 2006 року в іншого власника – фізичної особи... Вартість ділянки була встановлена експертною оцінкою, оскільки при внесенні змін до реєстру нотаріус потребує відповідний документ про оціночну вартість. Оскільки це майже центр Харкова, то ціна цілком виправдана. Більше того, наскільки мені відомо, у інших районах Харкова вартість землі становить майже 20 тисяч доларів за сотку, тобто навіть удвічі більше", - сказав Білецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спонсор Ляшка купив будинок за 30 млн грн

11 посадовців у свої електронні декларації вписали власні каплички та церкви. Наприклад, суддя Конституційного суду Сергій Головатий задекларував 200-метрову Свято-Покровську церкву в селищі Вільшана Черкаської області, яка була споруджена його коштом. А провідна спеціалістка Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Леся Домітрак та її чоловік володіють монастирем святого Йосипа площею 273,7 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Білецький задекларував мільйонний подарунок від батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути