пʼятниця, 18 січня 2019 10:06

Безсмертний не виключає масових протестів, якщо у другий тур вийдуть Порошенко і Тимошенко

Безсмертний не виключає масових протестів, якщо у другий тур вийдуть Порошенко і Тимошенко
Політик Роман Безсмертний вважає, що результат голосування президентських виборів може виявитися неочікуваним

Вихід Петра Порошенка та Юлії Тимошенко у другий тур президентських виборів може привести до вуличних протестів. Небезпека в тому, що при цьому на руках у людей є багато зброї, тож держава має убезпечити країну від силового розвитку подій. Про це під час ефіру на телеканалі "Наш" заявив політик, віце-прем'єр-міністр України (2005 р.) Роман Безсмертний.

"Фінальний поєдинок між Порошенком та Тимошенко (якщо він відбудеться) - це гарантія того, що люди вийдуть на вулиці. І лише від держави буде залежати, чи ця вулиця буде гаряча, чи висококультурна, як у 2004 році. Небезпека в тому, що у населення на руках більше 6 мільйонів стволів. В який бік їх повернуть і як вони заговорять – це справа дуже серйозна", - сказав він.

При цьому Безсмертний запропонував учасникам виборчих перегонів зрозуміти: є різні позиції, програми і погляди, але зовнішній противник – спільний.

"Або ми в дискусії не виходимо за межі, посилюємо свою єдність, показуємо політичну культуру і досягаємо результату. Або противник вчергове використає наші внутрішні протиріччя", - застеріг політик.

Водночас, Безсмертний не виключає появу "темної конячки" під час президентської кампанії. "Мало звертають увагу на те, що за останні роки кількість тих, хто бере інформацію із соціальних мереж, зросла із 30 до 57%. Це той сюрприз, який дасть результат", - зауважив він.

Крім того, політик вважає, що війна "скоригувала поведінку молоді, зачепила її дуже боляче", цей фактор спонукатиме молодих людей піти на вибори. Відтак, на його думку, результат голосування може виявитися неочікуваним.

Зараз ви читаєте новину «Безсмертний не виключає масових протестів, якщо у другий тур вийдуть Порошенко і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути