пʼятниця, 10 лютого 2017 10:32

Безсмертний назвав ціну Мінських домовленостей

Безсмертний назвав ціну Мінських домовленостей
Фото: gazeta.ua

Вартість Мінських домовленостей можна оцінити рейтингом людей, які їх укладали.

Про це сказав колишній представник України в Тристоронній контактній групі у Мінську Роман Безсмертний, передає "Сегодня".

"Домовленості неможливо переписати. Домовленості - формалізована річ. Формальні речі містяться в той момент і в головах тих, хто їх укладав. З часом ці домовленості варті рівно стільки, скільки рейтинг тих осіб, які їх укладали. Для росіян – десь 80 процентів, от нехай з тими Мінськими домовленостями і бавляться. Для українців, скільки там, 6-7 процентів – до побачення. Для Меркель там скільки зараз 18 процентів? Ось це їх ціна. Для Олланда скільки – 3 проценти? Ось і все, ми отримали відповідь на питання. Отже, найбільша капіталізація на Півночі. Так ось нехай там з білими ведмедями і працюють щодо реалізації Мінських домовленостей", – заявив Безсмертний.

На його думку, можливість зміни формату чи майданчика переговорів залежить від майбутніх виборів у Німеччині та Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію від відповідальності звільняють руками українців

Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель сказав, що вибори на окупованих територіях Донецької і Луганської областей можуть відбутися за присутності російських військових. Ці слова зумовили обурення в Україні. Посла запросили у МЗС України для пояснень.

Обурений заявою німецького посла, народний депутат від БПП Олексій Гончаренко на знак протесту написав на уламку Берлінської стіни біля посольства Німеччини слово NEIN!.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо дій Гончаренка. Політик заявив про відмову від депутатської недоторканності.

Зараз ви читаєте новину «Безсмертний назвав ціну Мінських домовленостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути