вівторок, 30 серпня 2022 03:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Безнадійність: Арестович розповів, як ЗСУ тиснуть на російських окупантів на півдні

Безнадійність: Арестович розповів, як ЗСУ тиснуть на російських окупантів на півдні
З кожним успіхом ЗСУ мораль росіян буде падати. Фото: Scanpix

Збройні Сили України б'ють не тільки по живій силі російських окупантів, а й максимально підривають їхній моральний дух, українська військова стратегія розглядає психологічний вплив на ворога, як важливий елемент будь-якої кампанії.

Російські військові, політики, російське суспільство має усвідомлювати, що 29 серпня почалася національна катастрофа їхньої країни, заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна, повідомляє Gazeta.ua.

Російські солдати бачитимуть дії ЗСУ, які знищують шляхи підвозу та евакуації. Вони дізнаються і зрозуміють, що підмоги не буде через зруйновану переправу, що вони не зможуть відійти, бо шляхи назад знищені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перелякана, стартував переломний етап війни – генерал

В таких умовах окупанти почнуть замислюватися про те, що вони взагалі забули на цій війні. Відповідей у них не буде, а моральний занепад духу буде наростати.

"І з кожним днем, з кожною годиною ми будемо підвищувати в них почуття безнадійності. Це частина плану" - зазначив Арестович.

На його думку, 29 серпня почалася катастрофа як для російських військових на фронті, так і для російського суспільства загалом. Переломний момент здійснено, Росія почала довгу дорогу до смерті - громадянської, моральної, психологічної, політичної.

29 серпня розпочалася контрнаступальна операція ЗСУ на Херсонському напрямку.

Українські Збройні сили швидко прорвали першу лінію оборони окупантів, звільнили низку територій. Полк піхоти з так званої ДНР був розгромлений та втік, за ним втекли російські десантники. За останніми даними, від окупантів звільнено вже чотири населених пункти на шляху до Херсона.

В Офісі президента у зв'язку з цим висловили задоволення тим, що "переговори" з росіянами на фронті йдуть успішно та заявили, що від окупантів очікуються чергові "жести доброї волі".

Зараз ви читаєте новину «Безнадійність: Арестович розповів, як ЗСУ тиснуть на російських окупантів на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути