середа, 18 жовтня 2017 11:05

"Безглуздо" - Савченко розкритикувала акції під Радою

"Безглуздо" - Савченко розкритикувала акції під Радою
"Люди якби мислили, вони б зрозуміли, що це абсолютно безглузді вимоги" - нардеп Надія Савченко про акції під Верховною Радою. Фото: УНІАН

Акції під Верховною Радою - безглузді, а політики використовують людей, щоб прийти до влади.

Про це сказала народний депутат Надія Савченко в ефірі телеканалу "112. Україна".

"Політики, які виводили людей, дали їм наживу. Причому, люди якби мислили, вони б зрозуміли, що це абсолютно безглузді вимоги. Вони не змінять нічого на краще на завтрашній день. Але людям треба було дати якийсь лозунг, дали ці три (Створення антикорупційного суду, скасування депутатської недоторканності та ухвалення нового виборчого закону. - Gazeta.ua).

Завтра влада приймає ці законопроекти. Що далі? Судді далі не рубатимуть голів олігархам і баригам, або тільки рік будуть запускатися. Навіть якщо змінять виборче законодавство, то до 2019 року, щоб його включити в дію, ще не зрозуміло "чи то ішак здохне, чи падишах помре".

Ну знімуть депутатську недоторканність, далі що? Це просто дасть можливість владі гратися один з одним: хто сильніший", - сказала вона.

"Тому політики не виводили людей за ці три вимоги. Вони виводили, щоб люди їм допомогли скинути теперішню владу і привести їх до привладного корита", - додала Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тікати нема куди. Ми все заберемо, що ви вкрали" - під Верховною Радою вимагають новий закон про вибори

Під Верховною Радою другий день проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух новил сил", "Свобода".

Між мітингувальниками і силовиками почалися сутички. Пізніше активісти почали установку наметів біля будівлі Верховної Ради. Вони мають намір залишатися там до виконання їхніх вимог.

Зараз ви читаєте новину «"Безглуздо" - Савченко розкритикувала акції під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути