Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2013 20:48

Без звільнення Тимошенко Угоду про асоціацію не підтримають більше, ніж три країни - Сенченко

Без звільнення Тимошенко Угоду про асоціацію не підтримають більше, ніж три країни - Сенченко
Андрій Сенченко Фото: svoboda.ictv.ua

Народний депутат, член фракції ВО "Батьківщина", Андрій Сенченко вважає, що окрім Великобританії, Нідерландів та Швеції, будуть ще країни, які не приймуть позитивного рішення щодо підписання Угоди про асоціацію України без звільнення Юлії Тимошенко. Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Я абсолютно впевнений в тому, що не тільки ці три країни, а значно більше країн, що входять до єдиної Європи, не підпишуть Угоди (про асоціацію - ред.) у разі, якщо Україна не почне змінюватися... Коли ми говоримо про зміни, йдеться не лише про долю Юлії Тимошенко... Виборче правосуддя стосується і простих громадян...", - зазначив він.

Сенченко вважає Тимошенко "символом виборчого правосуддя".

"Зміна в Україні - подолання ось цієї традиції правосуддя - або відбудеться на прикладі Тимошенко, а значить залишить надію тим десяткам тисяч незаконно засудженим, або не відбудеться. І виникає питання: а навіщо Україні з таким відданим - з невільничим ринком на додачу - Європі?" , - додав народний депутат.

Нагадаємо, сьогодні в Люксембурзі Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Великобританія, Нідерланди і Швеція не приймуть позитивного щодо підписання Угоди про асоціацію України та ЄС без вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Без звільнення Тимошенко Угоду про асоціацію не підтримають більше, ніж три країни - Сенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути