Ексклюзиви
субота, 08 лютого 2014 13:31

Без застосування вогнепальної зброї влада не переможе Майдан - експерт

Без застосування вогнепальної зброї влада не переможе Майдан - експерт

У режиму на сьогодні не вистачає сил, щоб перемогти Майдан без застосування реальної зброї. Таку думку в ефірі Громадського ТБ висловив директор інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

"У правлячого режиму немає внутрішньої сили, щоби здійснити наступ і перемогти, не застосовуючи дуже широкий комплекс засобів вогнепальної зброї і відповідних інших таких нищівних смертельних засобів", - сказав політолог.

За його словами, влада розуміє, що вона, фактично, на сьогоднішній день вже втратила 12 областей України.

"Вони розуміють, що будь-яка бійня, вона призведе до повного краху їх системи панування, повного краху вертикалі в ось цих 12 областях. І вже почнеться становлення абсолютно таких визвольних структур на заході, які поставлять за мету визволити від бандократії материкову Україну", - додав Олег Соскін.

Експерт також поділився думкою, що Київ - це сьогодні лінія фронту.

"По одну сторону - області, які вже скинули практично цю бандократію, але разом з тим, за Києвом бачимо Кривий Ріг, Кіровоградську та Черкаську області, де це не вдалось зробити. Таким чином не вдалось замкнути коло народної революції навколо Києва", - сказав експерт.

При цьому політолог резюмував, що процес двовладдя, який сьогодні перебуває у певному балансуванні, після закінчення Олімпіади у Сочі якимось чином вирішиться.

Зараз ви читаєте новину «Без застосування вогнепальної зброї влада не переможе Майдан - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути