середа, 14 січня 2015 12:05

"Без США і НАТО ми втратимо свою країну" - колишній прем'єр-міністр Росії

"Без США і НАТО ми втратимо свою країну" - колишній прем'єр-міністр Росії
oko-planet.su

Екс-прем'єр-міністр Росії, академік РАН Євген Примаков заявив, що Росія має визнати українські схід і південь частиною України.

За інформацією "Комерсанта", введення регулярних військ РФ на територію південного сходу України він назвав категорично неприпустимим.

При цьому Крим і Севастополь, за його словами, "не можуть бути розмінною монетою" у міжнародних переговорах. Примаков підкреслює, що Росія повинна тримати двері відкритими для США і НАТО в "протидії справжнім загрозам людства - тероризму, наркоторгівлі, роздування конфліктів". Така співпраця принципово важлива. "Без цього ми втратимо свою країну як велику державу", - підкреслив він.

Нагадаємо, 12 грудня депутат від фракції "Справедлива Росія" Михайло Ємельянов заявив, що Державна дума РФ повинна захистити Росію, дозволивши президенту Володимиру Путіну офіційно вводити війська на територію України.

Зараз ви читаєте новину «"Без США і НАТО ми втратимо свою країну" - колишній прем'єр-міністр Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути