пʼятниця, 06 липня 2012 13:45

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Беркут" розганятиме опозиційний мітинг у Черкасах
5

Фото: Наталія Писарева

Міліція намагається демонтувати наметове містечко на Соборній площі Черкас, де опозиціонери протестують проти ухвалення закону про мови.

Зранку площу оточили посилені наряди міліції. Разом із тим до площі з'їхалися самодіяльні артисти з найближчих районів. Вони заявляють, що хочуть провести концерт з нагоди свята Івана Купайла, а захисники мови їм заважають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник: мрія російських диверсантів - розколоти Україну

Об 11 годині до протестувальників підійшли судовиконавці. Вони зачитали рішення суду, яким було заборонено масові акції, організатору протестів – партії "Свобода".

"Беріть намет "Свободи" й демонтуйте його. Ми проводимо зустріч депутата з виборцями", – заявив кординатор об'єднаної черкаської опозиції Леонід Даценко.

Зрештою опозиціонери вирішили не перешкоджати артистам і посунули свої намети на край площі. Однак це не задовольнило міліціонерів. З хвилини на хвилину опозиціонери очікують прибуття "Беркута".

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" розганятиме опозиційний мітинг у Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути