Ексклюзиви
середа, 25 вересня 2013 15:41

"Батьківщина" затвердила стратегію проведення виборів у проблемних округах

"Батьківщина" затвердила стратегію проведення виборів у проблемних округах
Фото: sq.com.ua

В Центральному штабі партії ВО "Батьківщина" відбулася нарада, присвячена питанню участі кандидатів у депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" на перевиборах в одномандатних округах, які призначені на 15 грудня 2013 року. Там партія затвердила тактику та стратегію проведення виборів.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"На нараді були присутні висуванці від "Батьківщини", які перемогли у 2012 році, але в яких влада вкрала перемогу: Аркадій Корнацький (132 округ), Леонід Даценко (197 округ), Микола Булатецький (194 округ). Не зміг бути присутнім Віктор Романюк (94 округ), який через політичні репресії режиму Януковича змушений перебувати за кордоном", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі додали, що за підсумками наради були призначені керівники штабів, відповідальні за виборчу кампанію кандидатів в депутати від "Батьківщини". Були також визначені та затвердженні основні напрямки тактики і стратегії участі у виборчій кампанії кандидатів від партії "Батьківщина".

"Окрему та особливу увагу було приділено питанню протидії адміністративному ресурсу, захисту результатів виборів від спотворення та неможливості встановлення підсумків волевиявлення громадян. На засіданні було також прийнято рішення звернутися до міжнародних організацій з проханням направити міжнародних спостерігачів для спостереження за ходом проведення виборів у 5 одномандатних виборчих округах", - резюмували в "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" затвердила стратегію проведення виборів у проблемних округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути