пʼятниця, 01 липня 2011 17:32

"Батьківщина" побачила, як Кисельов та Шустер займаються "поркою" Тимошенко

"Батьківщина" побачила, як Кисельов та Шустер займаються "поркою" Тимошенко

Сьогодні в ефірі телеканалу "Інтер" планується "чергова публічна порка і продовження судилища" над лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. Відомі журналісти Євгеній Кисельов та Савік Шустер "відмовилися від журналістських стандартів і свого чесного імені заради комфортних стосунків з українською владою".

Про це йдеться у заяві прес-служби партії "Батьківщина".

Зокрема, у "Батьківщині" повідомили, що 1 липня основною темою програми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на телеканалі "Інтер" стане обговорення перебігу судового процесу над Юлією Тимошенко та її політичних перспектив у зв'язку із кримінальним переслідуванням.

"Очевидно, після лакейських відвідин Межигір'я автор і ведучий програми Євгеній Кисельов начисто забув про свою власну обіцянку обов'язково запросити Юлію Тимошенко в ефір, дану в переписці з прес-секретарем екс-прем'єр-міністра. Тому сьогодні всі глядачі будуть свідками "постмежигірського спецформату" програми: говорити про Тимошенко без Тимошенко", - наголосили опозиціонери.

У партії уточнили, що з 9 учасників програми на тему суду, за планом редакції, сторону Тимошенко має представляти лише одна людина, а "майже абсолютна більшість інших будуть технологічно і цілеспрямовано дискредитовувати екс-прем'єра".

"При цьому прес-служба отримала категоричну відмову "Великої політики..." на кандидатуру захисника Юлії Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка", - заявили однопартійці Тимошенко.

"Зрозуміло, що жодна інша людина з "Батьківщини", крім Юлії Тимошенко або Сергія Власенка, не володіє всіма деталями і нюансами судового процесу, який планується обговорювати. Однак "Інтеру" не потрібна дискусія, йому потрібне судилище під личиною об'єктивного обговорення", - переконані у "Батьківщині".

Прес-служба "Батьківщини" зазначила, що дійшла висновку, що протягом усього телевізійного сезону, який добігає кінця, "діяло суворе табу Адміністрації президента на участь у політичних ток-шоу Юлії Тимошенко".

"На жаль, обидва ведучих – Євгеній Кисельов та Савік Шустер – відмовилися від журналістських стандартів і свого чесного імені заради комфортних стосунків з українською владою", - резюмувала "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" побачила, як Кисельов та Шустер займаються "поркою" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути