середа, 29 травня 2013 20:45

"Батьківщина" не відмінить акцію "Вставай, Україно!" у Донецьку - Кужель

"Батьківщина" не відмінить акцію "Вставай, Україно!" у Донецьку - Кужель
Олександра Кужель Фото: glavcom.ua

Партія "Батьківщина" не має наміру відміняти акцію "Вставай, Україно!" у Донецьку не зважаючи на заклики Юлії Тимошенко. Про це заявила у коментарі Gazeta.ua нардеп від "Батьківщини" Олександра Кужель.

На думку депутата, у статті Тимошенко "не так написано".

Нагадаємо, на офіційному сайті "Батьківщини" з'явилась декларація Тимошенко, де екс-прем'єр написала: "Я закликаю в цій декларації заявити про взаємне припинення акції "Вставай, Україно!" та так званого "антифашистського" руху і визначити спільний план дій щодо інтеграції України до Європейського Союзу".

"У своїй декларації  Юлія Тимошенко закликає зібрати круглий стіл і максимально відійти від розколу країни. А не просто зупинити мітинги і дозволити цій владі рухатися далі", - каже Кужель.

Нардеп зауважила, що думки у статті Тимошенко повністю співпадають із її власними.

"Я про те саме говорила у своєму виступі у п'ятницю, один в один. У "Батьківщині" у нас ніколи не було бажання роз'єднати країну. І Олександр Турчинов, і Арсеній Яценюк, і Сергій Соболєв - усі ми практично допомагали Партії регіонів знайти консенсус із усіма політичними силами для прийняття закону "Про європейську інтеграцію". Готували його разом", - запевняє вона.

Кужель розповіла, що статтю Тимошенко "Батьківщина" обговорить аж у понеділок на засіданні фракції.

"Ми отримали сигнал від Юлії Володимирівни і обов'язково обговоримо це на фракції. У нас є політрада, будемо обговорювати. У п'ятницю акцію відміняти не будемо. У нас йде робота. Та робота, про яку Юлія Володимирівна говорила. Я вже казала:  наша акція не для того, щоб називати президентів. Ми виконуємо доручення Юлії Тимошенко — йти і зустрічатися із людьми. Виїжджаємо раніше. Я завтра вже буду у Донецьку зустрічатися із людьми, виступати. Туди приїдуть не кілька лідерів, а практично вся фракція", - каже політик.

Вона додала: "Якщо будуть акції влади, то це означатиме, що їх нічого не навчила ситуація 18  травня. Вони потраплять у той же капкан".

Нардеп запевнила, якщо президент "не протягне питання ГТС", можливо, "Батьківщина" та Партія регіонів вестимуть переговори щодо припинення своїх акцій.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" не відмінить акцію "Вставай, Україно!" у Донецьку - Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути