пʼятниця, 16 листопада 2012 15:13

"Батьківщина" на стільцях народних депутатів напише "злодій"
14

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

16 листопада о 10.30 близько 50 людей вийшли на акцію протесту до приміщення Вінницької облдержадміністрації. Активісти "Батьківщини" тримали у руках прапори та плакати "Міліція кришує розбійників, а прокурор області — міліцію", "Ганьба владі, яка підтримує іуду Домбровського".

Спікери згадували фальсифікації, що відбулись на 11 та 14 округах.

"Влада цинічно забрала у нас перемогу. У них куплені не тільки члени виборчих комісій, але й суди. Ми подаємо скарги та заяви у Європейський суд. Ми підемо до кінця, щоб відстояти свої інтереси", - сказала керівник обласної партійної організації "Батьківщина" Людмила Щербаківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Породила цю проблему влада і вона має її вирішити" - "бютівець" про 11 та 14 округи

Кандидат у народні депутати Наталія Солейко, яка не пройшла до Верховної Ради, подякувала виборцям за підтримку. Запевнила, що "Батьківщина" не припустилась жодних фальсифікацій.

Вінницький юрист Валерій Палій звинувачував у сприянні фальсифікаціям місцеву владу.

"Мер Володимир Гройсман ще до виборів підтримав Домбровського, а виборці не проголосували за нього. Значить, не дуже високий рейтинг у нашого мера. То тепер він каже, що не має відношення до того бєспрєдєлу. Виборцям видніше, а попереду місцеві вибори", - зауважив він.

Людмила Щербаківська повідомила Gazeta.ua, що у Верховній Раді "Батьківщина" разом зі "Свободою" та "Ударом" до деяких стільців прикріпить табличку "злодій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супернику Губського не подобається ідея з переголосуванням на окрузі

"На них сидітимуть депутати, які незаслужено зайняли ці місця. Які вкрали голоси у виборців. І будемо постійно ганьбити їх, аж поки вони не відмовляться від своїх мандатів", - зазначила вона.

За півгодини учасники мітингу розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" на стільцях народних депутатів напише "злодій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути