пʼятниця, 20 січня 2012 12:49

Спецтема: Луценко за ґратами

"Батьківщина" хоче, аби через тортури над Луценком судді Вовку заборонили в'їзд в ЄС

"Батьківщина" хоче, аби через тортури над Луценком судді Вовку заборонили в'їзд в ЄС

У партії "Батьківщина" вважають, що "14-годинним садистським катуванням, якому у свято Хрещення Господня суддя Сергій Вовк піддав Юрія Луценка, цей суддя гідно пройшов тест на придатність до одночасної служби в гестапо та НКВС".

Про це йдеться в повідомленні партії, оприлюдненому її прес-службою.

"Суддя Вовк виявив повну адекватність, але не закону, а своєму звірячому прізвищу", - йдеться у повідомленні.

"Тривалість засідання без жодної перерви, що суперечить всім нормам Кримінально-процесуального кодексу;  витончені тортури, цинічне та нелюдське нехтування критичним станом здоров'я Юрія Луценка, якому чотири рази викликали швидку та давали знеболювальне; факти грубого тиску суду та прокуратури на свідків, із яких марно намагаються вичавити потрібні покази; силові дії проти народних депутатів -  ось далеко не повна картина, яка демонструє результати так званої судової реформи Януковича", - підкреслили в політсилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суді над Луценком сталася сутичка

Там переконані, що саме Віктор Янукович є замовником справи проти Луценка: "Зрозуміло, що саме цей виходець із мафіозного бандитсько-кримінального світу, який дорвався до верховної влади, і є садистом-замовником розтягнутих у часі вбивств Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, а судді, прокурори, тюремники є лише виконавцями, що, втім, не звільняє їх від відповідальності, яка рано чи пізно настане".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Луценко назвала суд "скотством" і вийшла із зали засідань

"Батьківщина" добиватиметься, щоб наразі прізвище Вовка, рівно як і Кірєєва, разом із прізвищами представників клану Януковичів були в перших рядках списку, яким українським посадовцям буде заборонено в'їзд до країн Євросоюзу та щодо яких буде запроваджено персональні фінансові санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Франції назвав Луценка "невинуватою людиною у клітці"

Крім того, там наголосили, що партія звернеться у справі тортур щодо Юрія Луценка до Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" хоче, аби через тортури над Луценком судді Вовку заборонили в'їзд в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути