Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2018 08:59

Барна хоче відібрати акредитацію в журналіста, якого обматюкав

Барна хоче відібрати акредитацію в журналіста, якого обматюкав
Барна послав журналіста "на*уй" і обізвав. Фото: УНІАН

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна хоче відібрати акредитацію у журналіста програми "Гроші" Ігоря Колтунова, якого він минулого місяця обматюкав.

Він написав відповідну заяву на ім'я голови комітету з питань свободи слова Вікторії Сюмар, повідомляє "Детектора медіа".

"Вважаю неприпустимою акредитацію при Верховній Раді подібних журналістів, метою яких є не професійне виконання своїх обов'язків, не об'єктивне висвітлення роботи Верховної Ради України як найвищого законодавчого органу держави, а лише дискредитація брудним методами народних депутатів та українського парламенту в цілому", – йдеться у зверненні Барни.

Заступник голови комітету Ольга Червакова повідомила, що в законодавстві не прописані механізми позбавлення журналіста акредитації.

"Я вбачаю особисто в цьому конфлікт інтересів, тому що не може депутат звертатися за покарання журналіста, якого він обматерив. Але комітет розглядає всі звернення, які надходять, тому ми це розглянемо на одному з найближчих засідань", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ідіть у ср*ку" - Зеленський відповів на хамство Барни

2 жовтня нардеп Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова. Той запитав, чому нардеп тричі кнопкодавив під час голосування.

Зараз ви читаєте новину «Барна хоче відібрати акредитацію в журналіста, якого обматюкав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути