Ексклюзиви
субота, 12 квітня 2014 12:40

Банк Ахметова припиняє діяльність у Криму: клієнтів просять забрати депозити

Банк Ахметова припиняє діяльність у Криму: клієнтів просять забрати депозити
Фото: tsn.ua

Перший український міжнародний банк обмежує операційну діяльність в Криму. Про це повідомляє прес-служба установи.

Як наголошується в повідомленні, банк змушений прийняти таке рішення у зв'язку з наявністю вимог Центрального банку Російської Федерації на території АР Крим стосовно ПАТ "ПУМБ", виконання яких суперечить чинному законодавству України.

"До 17 квітня 2014 року всі відділення і банкомати банку працюють у звичайному режимі. Після цієї дати ПУМБ не може гарантувати доступність своїх відділень і банкоматів з незалежних від банку причин", - йдеться в повідомленні.

"Ми відповідально ставимося до нашого бізнесу, клієнтів і співробітників. Однак сформована правова колізія унеможливлює нормальне функціонування банку в Криму. Крім того, під загрозу поставлена ​​основа нашого бізнесу - банківська таємниця. Перший український гарантує дотримання зобов'язань перед клієнтами", - заявив голова правління ПУМБ Сергій Черненко.

Банк рекомендує кримчанам закрити свої рахунки.

"Перший Український офіційно повідомляє своїх клієнтів - юридичних та фізичних осіб - про прийняте рішення, рекомендуючи звернутися до 17 квітня в будь-яке з кримських відділень для закриття рахунків і повернення депозитів", - повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що якщо до 17 квітня клієнт не звернувся в банк з питання припинення обслуговування, він зможе продовжити співпрацю з Першим українським на тих же умовах в будь-якому з відділень банку на материковій Україні.

Нагадаємо, ПУМБ, який входить до групи найбільших банків, контролюється компанією СКМ Ріната Ахметова.

Зараз ви читаєте новину «Банк Ахметова припиняє діяльність у Криму: клієнтів просять забрати депозити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути