пʼятниця, 24 серпня 2012 14:36

"Банда теж святкує День Незалежності, бо не може нічого вдіяти з цим святом" - Кириленко

"Банда теж святкує День Незалежності, бо не може нічого вдіяти з цим святом" - Кириленко
Кириленко порівняв Україну з Францією, яка в свої часи знаходилася під владою окупантів, але продовжувала боротися за незалежність. Фото: focus.ua

Українська банда також святкує День Незалежності України, бо не може нічого зробити з цим святом.

Про це під час мітингу Об'єднаної опозиції в Києві заявив один із лідерів опозиції В'ячеслав Кириленко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні наше свято. І ми його ніколи й нікому не віддамо. Звичайно, що й банда його святкує. Тому що вони не можуть нічого зробити з нашою, нами ж вибореною незалежністю. Але Янукович бачить незалежність України як незалежність від цивілізованого світу, демократії та української мови", - сказав Кириленко.

Після свого виступу він пригадав Францію, яка в свої часи знаходилася під владою окупантів, але люди продовжували боротися за незалежність країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери розгорнули в Києві найбільший державний прапор в Україні

"Так і тут зараз, біля Тараса Шевченка, біля нашого найбільшого університету зібралася Україна, що бореться з внутрішнім окупантом, який хоче забрати в українців пенсії, зарплати, житло, майбутнє. Ми їх зупинимо, об'єднавшись. Вони тепер не знають, що з цим робити, бо в одній колоні стоять усі патріоти", - зазначив Кириленко, й процитував стрічку з Шевченка "Борітеся й поборите!", а також закликав усіх слідувати заповіту поета.

Після цього на мітингу виступив лідер Європейської партії Микола Катеринчук, якого натовп вітав не так активно, як інших виступаючих.

"У Партії регіонів разом із комуністами є "План-300" - як зібрати в Раді через продажних мажоритарників 300 голосів, щоб обирати президента в парламенті. Цей план не повинен бути реалізований. Банда не пройде. Ми маємо їх зупинити", - заявив Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «"Банда теж святкує День Незалежності, бо не може нічого вдіяти з цим святом" - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути