Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 13:42

Балога вважає, що в Кабміні назріли кадрові зміни

Балога вважає, що в Кабміні назріли кадрові зміни
Фото: lb.ua

Застава переобрання на другий термін президента України Віктора Януковича - це розширення кола людей, з якими він працює.

Таку думку в інтерв'ю LB.ua висловив міністр МНС Віктор Балога.

"У кожного є мінус. Закон природи такий." Сім'я "може набирати бали, але втратить їх - на рівні загальнонаціональної підтримки - інститут Президента, уряд", - зазначив він.

"Коло людей, з якими працюватиме Президент, повинен розширюватися. Можливо, це будуть представники опозиції - держава ж наше одне. І тут я впираюся в інше запитання: а чи захоче Президент - з точки зору того, куди ми рухаємося, що будуємо - поділитися повноваженнями, сферами відповідальності ", - акцентував глава відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балога: Україна створила штучний конфлікт між Брюсселем і Києвом

На думку міністра, кадрові зміни назріли у складі КМУ. "Президентські вибори у нас в 2015-му, так? З цієї точки зору, ми повинні говорити про те, що Кабмін потрібно формувати не за партійною ознакою, як сьогодні, а на принципово інших засадах. Так, щоб уряд мав у своєму складі представників тієї електоральної бази, на підтримку якої розраховує Віктор Федорович ", - додав Балога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Балога уникає причетності до соціальної катастрофи"

"Якщо підуть за цим сценарієм (концентрація влади в одній групі - Gazeta.ua) - крах системи нинішньої влади невідворотний", - підсумував міністр МНС.

Зараз ви читаєте новину «Балога вважає, що в Кабміні назріли кадрові зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути