Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2009 09:04

Балога втече закордон, якщо Тимошенко стане Президентом?

Балога втече закордон, якщо Тимошенко стане Президентом?
"Думаю, що Балога піде з політики в тому випадку, якщо Президентом України стане Юлія Тимошенко", - таку думку висловив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

На його думку, тоді, можливо, у нього буде такий же вибір, як у багатьох людей: після закінчення президентства Кучми вони зробили для себе найкращий вибір і пішли з політики, а деякі навіть поїхали з країни.

"Хоча, хто його знає. У нас політика так швидко міняється, що політичні вороги через деякий час стають союзниками або друзями", - додав він.

Фесенко також вважає, що до президентських виборів Віктор Балога з політики не піде.

"Чому зараз виникла така ситуація? Мені здається, що поступово назрівав конфлікт або просто свого роду виникла втома обопільна між президентом і Балогою. У результаті все прийшло до такої форми. Мені здається, що Балога просто побачив, що оточення президента змінилося не на його користь, що там його опоненти, до яких прислухається президент. І останньою крапкою стала ситуація з Дурдинцем", - підкреслив Володимир Фесенко.

На думку політолога, Балога таки може залишитися в команді Ющенка.

"Мені здається, що якщо Ющенко і Балога все-таки розійдуться більш-менш неконфліктно, то просто може змінитися функція Балоги. Він і далі зможе працювати на президента, але вже неофіційно. Можливо, він очолить один із виборчих штабів Ющенка", - резюмував співрозмовник агентства.

За матеріалом: ІМК
Зараз ви читаєте новину «Балога втече закордон, якщо Тимошенко стане Президентом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути