середа, 13 жовтня 2010 14:39

Балога поскаржиться Януковичу на "лютуючий" адмінресурс

Балога поскаржиться Януковичу на "лютуючий" адмінресурс

Лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога має намір поговорити з президентом Віктором Януковичем про зловживання на місцевих виборах адмінресурсом.

Про це він сказав у ефірі Радіо "Свобода".

На запитання, чи були у нього останнім часом якісь контакти з президентом Януковичем, Балога сказав: "Я контактую, спілкуюся з президентом".

"Я вважаю, що в цивілізованому суспільстві... потрібно всім політикам між собою спілкуватися. Якщо ж ми будемо будувати свої стосунки на конфронтації, ми ніколи не побудуємо громадянське суспільство, ми ніколи не побудуємо Україну, яка буде відповідати європейським, світовим стандартам. Ми будемо жити далі принципами Азії. Цього не може бути. Треба спілкуватися", - сказав лідер "ЄЦ".

За словами Балоги, однією з тем розмови буде адміністративний ресурс.

"Можете бути певні, я також про це буду найближчим часом з президентом розмовляти. Я маю таку можливість. Я вважаю, що президент мене такої можливості не лишить, з ним саме по цьому питанню спілкуватися", - зауважив він.

Балога зазначив, що під час виборів президента на початку 2010 року він не був партнером влади, але підтримував кандидатуру Януковича: "Я не був партнером влади. А дійсно Балога підтримав на виборах кандидатуру Януковича".

"Нічого не повинно стояти на місці. Якщо ми бачимо, що президент України, минулий (Віктор Ющенко), із тодішнім прем'єром (Юлією Тимошенко) не могли знайти спільного ладу, як можна було підтримувати людей, які фактично на конфронтації були 5 років?", - пояснив він

"Сказати, що це найкращий випадок в історії України - обрання нового президента? Ні! Але він кращий серед тих кандидатів, які були, і він достойно переміг. Казати про те, що президент Янукович має шанс, то якщо я скажу, що ні, то я буду нещирий", - заявив Балога.

"Він має шанс будувати Україну. Він має шанс будувати демократію і свободи. Він має шанс накінець розпочати економічні реформи, про які так багато говориться, вже перебуваючи на посаді його і його команди. Але, на жаль, ми тільки говоримо, що він має можливість. Поки що нічого не розпочалося", - сказав лідер ЄЦ.

Зараз ви читаєте новину «Балога поскаржиться Януковичу на "лютуючий" адмінресурс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути