Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 15:06

Балога: "Країна стоїть на межі дефолту"

Балога: "Країна стоїть на межі дефолту"
Фото: noviny.su

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога переконаний, що країна стоїть на межі дефолту, тому необхідно зробити ряд першочергових кроків. Першим повинне бути рішенняя про формування уряду національної довіри на чолі з представником опозиції.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Результати виборів показали, що ні провладної, ні опозиційної стійкої більшості у Верховної Ради бути не може. Тому зараз треба думати не про те як залучити до своїх фракцій якомога більше мажоритарників, і навіть не про 2015 рік. Країна стоїть на межі дефолту. А це питання не трьох років – максимум трьох місяців. І воно повинно вийти на перший план в порядку денному країни. Всі інші питання на цьому фоні є дрібними і другорядними", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіль розкрив антипарламентські плани влади

За його словами, перше, що потрібно зробити – це "сформувати уряд національної довіри на чолі з представником опозиції, який зможе провести глибинні реформи в країні".

"Це автоматично вирішить чотири найголовніші проблеми держави: суспільної легітимізації виборів, відвернення міжнародної ізоляції, відновлення співпраці з МВФ і Світовим банком, і допоможе знайти вихід з ситуації з ув'язненням Юлії Тимошенко", - додав Балога.

Зараз ви читаєте новину «Балога: "Країна стоїть на межі дефолту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути